luni, 16 iunie 2008

am vazut...

am vazut deunazi...

--> Pe strada

niste caini. 5 sau sase cate toiapau de colo pana colo. marea majoritate albi. un alb murdar insa. care nu facea nici o discrepanta insa in cenusiul orasului acesta .. acum cateva zile a nis si viscolit abea i-am zarit cu coada ochiului incolaciti peste o gura de canal. astazi inca petru ac soarele rasarise zburdau ca niste copii fara griji si sea amusinau unuol pe celalata parca cautand sa se descopere unul pe celalalt. adesea oaenii ne comportam ca animalele doar ca nu rrecunostem. cand vremea/vremuyrile ne sunt portivnice ne retragem undeva intr-un colt calduros si asteptam "sa iasa soarele si ep strada noastra". dupa care plecan la topaiala si uitam de zilele in care stateam zgribuliti...

tot pe strada. o dubita. pe as scria www.artelieir.ro si cu litere mici ci negre. am visitat siteul dar ... nu exista! doa run domeniu rezerva... tdupa reclama care era postata pe dubita pare siteul unei agentii de publicitate. f slaba cred. pentru ca nu au fost apti sa isi promovese prin mesaje vizuale site-ul. nu pentru ca acesta nu exista. eu as fi scris: aRtelier.ro sau www.ARTelier.ro . arta are nevoie de promovare . mai ales in zilele razboiului mediatic. din pacate agentia mai sus amintita nu face arta. ci incearca sa produca bani...


-->la tv.

pe tvr cultural. un nume nou in lumea regiei si muzicii de calitate: Iepan Octavian. piesele Locatarii si Cimitirul Eroilor excelent regizate. Pacat la prima piesa versurile nu se aud asa cum trebuie. mai trebuie lucrat la sonorizarea piesei. clipul este insa si el bun. un altfel de concept. iar cimtirul eroilor... ei bine acestea piesea face orice om cu bun simit sa isi puna intrebari.

pe toate posturile. kosovo si-a declarat independenta. faza proasta e presedintele guvernul si parlamentul au scaldat-o. urat. nu vreaus a intru in detalii. dar.. pt o tara care ea lider in diplomatia europeana in perioada interbelica ne=am facut de kkt. labarul de cioroianu air a vorbit balarii base nu ma mira. tariceanu a tacut . dar nici liberalii nu au fost mai brezi. diplomatia insa nu se invata in 4 ani de mandat... incep sa il regtet pe stefan andri. pana si comunistul asta a condus diplomatia romaneasca mai bine ca idiotii de azi.

tot pe tvr culural

Ion Luchian Mihalea si studentii lui grupul SONG. Dumnezeu sa il odihneasca pe Oanta. ceea ce a facut el in ani 70-80... putini au reusit si este memorabil. pacat ca nu prea gasesti nimic pe internet despre aceasta personalitate complexa.

0 comentarii:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP