marți, 29 iulie 2008

dusmanul tau este prietenul meu

Fosta consilieră pe probleme de comunicare a preşedintelui Traian Băsescu a acceptat să candideze din partea PNL la Camera Deputaţilor într-un colegiu uninominal din judeţul Prahova, un fief al omului de afaceri Dinu Patriciu, susţin surse liberale. Informaţia, conform căreia însuşi Patriciu, cel mai bogat om din România, i-ar fi oferit un loc în parlament Adrianei Săftoiu, a apărut în presă pe 19 iulie. Atunci, şeful organizaţiei Prahova, Adrian Semcu, a explicat că: „Adriana Săftoiu este o apropiată a Partidului Liberal şi ne-ar face o deosebită onoare să candideze într-un colegiu din Prahova“.

Sursa: Ev. Zilei.

Deocamdata doamna Saftoiu nu a dat un raspuns. Ce ma amuza (de fapt ma cac pe mine de ras!!!) este insa declaratia lui Semcu: este o apropiata a PNL. Pai nu fuse mah la presedentie? consiliera lui Basescu? sau gata... la lasat si bursc este apropiata de liberali?
Nu ei ii zicea Basescu in 2004 in Piata Universitatii : "Pufulete?"

Nu ea era prin 1998 tot timpul langa premierul Radu Vasile? (poet cu Nick-ul de Mischiu printre altele?) (si ala nu era de la PNTCD???)


dar dictonul:
"dusmanul tau este prietenul meu"... nu se dezminte !!!


"I am the Lizard King. I can do Anything!!!" (Jim Morrison)
Publicat de
John McGogoo aKa johnnyKid

0 comentarii:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP