miercuri, 13 august 2008

Ajutaţi-o pe Teodora să rămână în viaţă!


Am gasit mesajul acesta prin intermediul blogului lui Cabral.


Ilie Filoteea-Teodora s-a nascut pe 5 decembrie 2007, in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae, la Calinesti (Arges). La o ora dupa nastere a fost transferata la Spitalul Judetean Pitesti, iar peste doua zile la Spitalul Marie S. Curie din Bucuresti.

Aici i s-a pus diagnosticul de malformatie cardiaca congenitala deosebit de complexa.

A fost botezata in aceeasi zi, de Sfanta Filofteia, in incubatorul in care se afla, medicii dandu-i putine sanse de supravietuire.

Pe 11 ianuarie 2008 este transferata la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, unde i se stabileste diagnosticul de malformatie cardiaca congenitala complexa cu circulatie pulmonara dependenta de canal.

Este operata pe 28 ianuarie 2008, practicandu-se un shunt sistemico-pulmonar. Diagnosticul complet este: atrezie de valva pulmonara, DSA larg, DSV larg, transpozitia marilor vase, insuficienta semnificativa de valva atrioventriculara stanga, insuficienta cardiaca congestiva. Pentru corectarea acestor defecte are nevoie de mai multe operatii (3) la o clinica din Italia, costul fiecarei operatii ridicandu-se la aproximativ 30.000 de euro.


Ajutaţi-o pe Teodora să rămână în viaţă!


Cod IBAN: RO57BRDE030SV64136090300 (cont EURO)Cod IBAN: RO28BRDE030SV64135700300 (cont RON)titular cont BRD: Ilie Cristofor
***Garantez pentru cele spuse mai sus despre situaţia fetiţei. Cazul e real (
v. link)!


Cunosc personal, de mulţi ani, pe părinţii fetei - Letiţia (pictor de icoane) şi Cristofor Ilie (prof de religie). Doamne, ajută (Laurentiu Dumitru)


Cei care pot ajuta, intr-un fel sau altul, sunt bineveniti.

1 comentarii:

Crengu 13 august 2008, 21:02  

Cazul chiar e real.Alte informatii gasiti si aici http://crengu-camillearmand.blogspot.com

Sponsori

Blog Archive

E-mag

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP