luni, 11 august 2008

Distruge-ti spatiile verzi!


Distruge-ti spatiile verzi! Taiatii copacii! puneti cat mai mult asfalt peste iarba!

iar daca vreunul din voi calca pe ea, nu il amendam! dimpotriva! o sa ii dam un premiu!


"apartamente noi in Titan, zona rezidentiala". Asa suna reclama unei agentii. Cand am vizitat site-ul lor si am dat clic pe locatie, am vazut ca zona rezidentiala este pe spatiul parcului Titan. Companii private, ONG-uri se prefac ca se implica in CRS (campanii de responsabilitate sociala). In realitate nu isi fac de cat publicitate ieftina.

Plantand 100 copaci pe an si maturand strazile o data la 6 luni nu inseamna ca iti pasa. Administratia publica nu face nimic... nu poate sau nu vrea...


Am spus ca salvarea depinde de noi . Cred ca m-am inselat. Degeaba platnez eu un copac pe zi daca in doar 1 saptamana o firma privata, in numele respectarii dreptului la proprietate taie 500-1000 in cca 1 saptamana... Cabral spunea intr-un post pe blogul sau ca trebuie sa facem, sa ne implicam in schimbarea Romaniei. De acord. Ca incepem prin a da foc la santierele care distrug spatiile verzi... apoi sa ii obligam sa planteze copacii... sa ii ude... sa ii ingrijasca...John McGogoo aKa johnnyKid

8 comentarii:

cabral.ro 13 august 2008, 14:10  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cabral.ro 13 august 2008, 14:21  

E usor sa faci rau, mai greu cu binele...
Iar despre noile rezidentiale am eu o teorie... nu le facem cum fac toti oamenii, la nivel de 2-3 etaje, la marginea orasului, in zone virgine, sa aiba si oamenii aia aer.
Nu, le facem in mijlocul orasului (vedem noi unde, parcuri, zone inca verzi, intre alte blocuri), ca pentru asta nu mai depindem de infrastuctura...
De ce? pentru ca se poate!

john enache (McGogoo) 13 august 2008, 14:40  

In primul rand multumesc pentru comentarii. second: bine ai venit :)
and 3rd:
asa este, pentru ca se poate. ma intreb cum dracu obtin aprobarile si ce sume de bani se invartesc?

nu cred ca fac rau daca le dau foc la monstruozitatile pe care le construiesc... dimpotriva: pe termen lung fac un bine.

DeeDee 20 august 2008, 13:16  

Mai bine n-ar mai zice nimic, decat sa minta ca le pasa. N-am mai pomenit atata ura pe spatiile verzi. Tzac-un magazin, pac-o parcare, un "mol", un hotel... mai bine demoleaza blocurile alea care stau sa cada (ca e aproape imposibil sa le consolideze) sau sa construiasca ceva PE ele.
In curand, n-o sa ne mai facem casa la munte, la mare, la campie (poate nici in desert) pentru ca n-o sa mai fie "casa la munte", va fi "casa-ntre case".
PS: Misto blog :D

john enache (McGogoo) 20 august 2008, 13:25  

@ deedee merci pt aprecieri :)
al vostru e funny rau :))

ai dreptate. caut acum prin calculatorul meu un interviu pe care l-am realizat cu doamna Monica Sedlaczek... sper sa mai am transcrierea...
doamna punea intrebarea: daca asfaltam tot, unde o sa ajungem???

Biggy,  21 august 2008, 17:12  

nu ai cum sa te bati cu monstrii astia numiti corporatii , nu cu un copac plantat nici sa le dai foc la aparate ca sa supara pe tine :)

mi se pare , ca orice alta intentie buna, ok sa fi invatat inca de mic ca sa ai grija de mediul tau si sa plantezi un copacel ETC. , dar nu este de efect cand monstrii astia iti sufla in ceafa .

john enache (McGogoo) 21 august 2008, 17:24  

wb biggy :)
dar.. ce ne facem??? ii lasam sa ne distruga???

Biggy,  21 august 2008, 17:44  

si noi, cei de rand, ce le putem face?

Sponsori

Blog Archive

E-mag

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP