miercuri, 6 august 2008

Finantare MCTI: Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe

Din cand in cand am sa mai postez comunicate ale institutiilor publice care se refera insa NUMAI LA FINANTARE (Fonduri Structurale sau alte surse de finantare). La Concursuri de Proiecte.


Mai sunt trei săptămâni până la închiderea apelului de proiecte pentru operaţiunea “Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe ”.
Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale din cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei (MCTI) îi informează pe cei interesaţi că termenul pentru înscrierea proiectelor în cadrul operaţiunii 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe ” este de 22 august, ora 16.00.
Pentru acest apel de proiecte, s-au înscris până în prezent un număr de 191 de proiecte, în valoare de 27 milioane lei. Valoarea proiectelor depuse nu acoperă însă toată suma disponibilă pentru acest apel de proiecte.

Potenţialii beneficiari care pot să se înscrie pentru a obţine finanţare nerambursabilă, trebuie să fie IMM-urile şi ONG-urile, valoarea maximă a finanţării acordate fiind de 82.000 lei. Depunerea se face continuu în limita bugetului apelului şi a perioadei de înregistrare a aplicaţiilor.
De asemenea cheltuielile minime obligatorii implică achiziţionarea unui calculator, împreună cu sistemul de operare, pachetul software tip office şi o aplicaţie antivirus, o imprimantă, semnătură electronică, precum şi cheltuielile de conectare la Internet broadband şi cheltuielile pentru achiziţionarea unui website de prezentare a companiei/ONG-ului – în cazul în care solicitantul nu are deja unul.
Cei interesaţi pot afla mai multe amănunte despre condiţiile de eligibilitate pentru obţinerea finanţării şi despre modalităţile de completare şi transmitere a aplicaţiei, consultând ghidul solicitantului pentru Domeniul Major de Intervenţie I „Susţinerea utilizării Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor”, Operaţiunea 3.1.1:„Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe”, disponibil pe site-ul MCTI www.mcti.ro, secţiunea “Ghidurile Solicitantului”, cât şi pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale http://fonduri.mcti.ro.
Înregistrarea proiectelor se face la adresa http://fonduri.mcti.ro, iar depunerea lor se va face în termen de trei zile lucrătoate de la înscriere, la registratura MCTI. Pentru eventuale nelămuriri ne puteţi contacta la adresa fonduri@mcti.ro, sau la telefon 021.311.41.55.
===


"I am the Lizard King. I can do Anything!!!" (Jim Morrison)
Publicat de
John McGogoo aKa johnnyKid

0 comentarii:

Sponsori

Blog Archive

E-mag

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP